keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Leireilyä

Tänä vuonna niin monista aiemmista vuosista poiketen en mennyt SNJ.n leirille, vaan ainoastaan GR:n leirille Virroille. Ja hyvä oli päätös, niin mukavaa oli! Jo viime vuonna asuntovaunuillessa katsastelin Herraskosken mökkejä "sillä silmällä", ja tänä vuonna heti ilmoittautumisen avauduttua varasin moisen itselleni. Hyvä oli tämäkin päätös; sekä immeiset että koirat viihtyivät!


Edellisvuosien tapaan levähdettiin, mutta myös treenailtiin, lähinnä nomea. Kiitoksia jälleen kerran kouluttajille: Leenalle, Arille, Timolle ja Sannalle; tästä taas eteenpäin. Osallistuipa Jomppe lainaohjaajen kera leirin möllinomeenkin, joka ei osoittautunut näiden kohdalla kovinkaan suureksi sukseeksi ;=)

1. Haku: koira ei pysy hakualueella ja haku jää hieman tehottomaksi
2. Ohjattavuus: Useista uudelleenlähetyksistä huolimatta ei etene riittävän kauas ja tehtävä jää suorittamatta
3. Paikallistamiskyky: Tehtävä suoritetaan hyvin
4. Nouto-ote: ok
5. Yhteistyö: parin yhteistyö vaatii vielä kehittämistä
6. Yleisvaikutelma: Työskentelyintoinen koira, joka ei esitä tänään parastaan

Niin, tänä vuonna treenailtiin myös uimista ;=) Mökin vieressä virtasi (vuolaana) Herraskoski, ja koska ko. uoman rantaan oli ystävällisesti tuotu myös vene, tätäpä me hyödynsimme. Kaikki koirat kävivät uimassa 1-2 kertaa päivässä ihan reippaat 30 min kerrallaan, ja moisen virtavastuksen jälkeen olivat melko rauhallisia poikia...


 
Seuraavaa vuotta jälleen odotellen; näihin kuviin, näihin tunnelmiin...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti